Leveringsvoorwaarden


          GEEN ALCOHOL ONDER DE 18 JAAR!

Algemene Voorwaarden  

1.     Op het bestellen, bezorgen en ophalen van bestellingen via de website
www.goedkoopblikjes.nl zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

2.     Door een bestelling te plaatsen geeft u aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

 Privacy & Veiligheid

Bestellingen plaatsen kan alleen indien er een account aanmaakt wordt op de Website. Om dit account te kunnen aanmaken en de functionaliteiten te kunnen leveren, verwerken wij bepaalde persoonsgegevens, waaronder e-mailadres en wachtwoord. Hierdoor kan er gebruik gemaakt worden van het account en zorgen wij ervoor dat er veilig ingelogd kan worden. U kunt alle gegevens die u online bij ons hebt opgegeven op één plek inzien onder “Mijn account" op de Website. Deze gegevens zijn persoonlijk en wij raden u aan hier vertrouwelijk mee om te gaan.

Leeftijdsgrens

Indien u bij ons een bestelling plaatst, dient er eerst een account aan gemaakt te worden met een email adres, afleveradres, telefoonnummer en wachtwoord, waarmee u voortaan eenvoudig kunt inloggen. Bij bevestiging van uw bestelling dient u aan te geven dat u akkoord gaat met onze voorwaarden, hiermede bevestigt u tevens dat u 18 jaar of ouder bent.

Bij de levering van de bestelling zal de bezorger om legitimatie vragen indien twijfel bestaat over de leeftijd van de persoon aan wie de bestelling wordt afgegeven. De leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot 25 jaar. Geldige legitimatiebewijzen zijn onder meer een nationaal paspoort en een Europese identiteitskaart. 

Prijzen en Acties

Voor acties die op de site staan vermeld, geldt: Op=Op. Wij houden ons het recht voor actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en acties voortijdig te beëindigen.

  1. Betaling van uw bestelling   

De online bestelling kan uitsluitend betaald worden via iDeal, Mister Cash of bij vooruitbetaling per bank via overboeking, u ontvangt dan na uw bestelling een overboek faktuur van Ideal. Als deze is voldaan, versturen wij de bestelling. 

Retouren

Indien u binnen 10 dagen na ontvangst van de bestelling de bestelde complete order bij nader inzien toch niet wilt hebben, kunt u deze aan ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Hiertoe dient u wel contact op te nemen met onze Klantenservice via mail of telefonisch. Uitsluitend foute of complete onaangebroken bestellingen komen in aanmerking voor retour. Wij rekenen dan wel de heen en weer transportkosten aan u door van tenminste 2x 47 euro.

Complete Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de originele verpakking en inhoud inclusief het etiket van het product onbeschadigd is en de bestelling nog compleet is. De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening. Het is niet mogelijk etenswaren of bederfelijke goederen te retourneren.

·  In geval van breuk of niet geleverde artikelen, zullen wij het bedrag van het desbetreffende artikel crediteren, wij doen dit alleen indien de breuk en of vermissing product gemeld is uiterlijk de eerstvolgende werkdag volgend op de dag waarop bezorgd is. Wij leveren geen deel orders na.

 Overige

Hoewel de Website met de grootste zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan het voor komen dat kenmerken van producten (prijs, uiterlijk, allergenen vermelding, productinformatie, leveranciersinformatie, alcoholpercentage, volume) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. In dat geval gelden de op de verpakking van het product zelf weergegeven kenmerken en kan er geen aanspraak gemaakt worden op levering op grond van foutief weergegeven informatie. Daarnaast zijn wijzigingen in prijs en/of assortiment en drukfouten op de website voorbehouden.


Levering in de Europese Unie

Voor Belgische klanten die ons willen kopen gelden onze Nederlandse prijzen en accijnzen. Uiteraard kan iedere aankoop met bon of factuur compleet gemaakt worden en gewenst aangevuld worden met uw BTW nummer vooraf aangevraagd. Btw vrij ofwel intracommunautaire levering is met frisdrank wel mogelijk. In het buitenland dient u indien niet voor eigen gebruik, dan zelf de invoer aan de belasting dienst van uw land op te geven en voor betaling te zorg te dragen van Suiker Tax en of eventuele extra accijns.


Klachtenprocedure of vragen

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten over bestellingen en onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Klantenservice per e-mail info@goedkoopblikjes.nl