• Zchoon Toiletreiniger Milieu Vriendelijk 750 ml (Professioneel)

Zchoon Toiletreiniger Milieu Vriendelijk 750 ml | Prijs Aanbieding 6.25 vanaf 6 flessen

Uitstekende Schoonmaakprestaties

Onze Toiletreiniger is niet zomaar een reinigingsmiddel; het combineert reiniging en ontkalking in één krachtige formule. Deze veelzijdige toiletreiniger biedt niet alleen uitstekende schoonmaakprestaties, maar fungeert ook als een effectieve ontkalker, waardoor kalkaanslag geen kans krijgt.

Verfrissende en Aangename Geurervaring

Wat deze Toiletreiniger nog aantrekkelijker maakt, is de aangename geur die een frisse en schone atmosfeer achterlaat. In tegenstelling tot traditionele bleekmiddelen, waarvan de geur vaak als onprettig wordt ervaren, biedt onze Toiletreiniger een verfrissende en aangename geurervaring.

Langdurige Bescherming tegen Kalkaanslag

Door te kiezen voor deze Toiletreiniger investeer je niet alleen in een grondige reiniging van je toilet, maar ook in langdurige bescherming tegen kalkaanslag. Laat je toiletruimte niet alleen stralend schoon zijn, maar geniet ook van een blijvend aangename geur na elke reinigingsbeurt. Maak van je toiletbeleving een ware verfrissende ervaring met onze multifunctionele Toiletreiniger!

Zchoon Erkend door Sensz

Sensz heeft de voortreffelijkheid van Zchoon! erkend als de ideale keuze voor omgevingen die zich richten op voedselveiligheid. Met meer dan twee decennia aan expertise in voedselveiligheid is Sensz uitgegroeid tot dé onafhankelijke autoriteit op dit gebied. Tijdens hun grondige audits adviseren de deskundige auditors van Sensz bedrijven om Zchoon! te omarmen als de optimale oplossing voor een doeltreffende, grondige en veilige schoonmaakroutine. Kies voor de bewezen betrouwbaarheid en aanbevelingen van Sensz en creëer zo een werkomgeving die zowel hygiënisch als veilig is.

Inhoud: 1 Liter

Soort: Schoonmaakmiddel

Merk: Zchoon

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Zchoon Toiletreiniger Milieu Vriendelijk 750 ml (Professioneel)

  • Model: Zc-07
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €5,74

  • Incl BTW €6,95

  • 6 of meer €6,25

Tags: schoonmaak artikelen, kalk, reinigers,