• Zchoon Ontkalker Milieu Vriendelijk 1 Liter (Professioneel)

Zchoon Ontkalker Milieu Vriendelijk 1 Liter | Prijs Aanbieding 6.25 vanaf 6 flessen

Elimineer Kalkaanslag Effectief met Zchoon Ontkalker

Kalkaanslag - Een Constante Ergernis Kalkaanslag kan een voortdurende bron van frustratie zijn. Hoe grondig je ook reinigt, die vervelende kalkaanslag lijkt altijd weer terug te komen op je kraan. Zchoon Ontkalker is een krachtige kalkverwijderaar met een frisse geur die niet irriteert. Het is perfect voor het verwijderen van kalkaanslag op glazen wanden van badkamers, tegelwanden, badkuipen, toiletpotten, en meer.

Ontdek Zchoon Ontkalker

Gelukkig biedt Zchoon Ontkalker de perfecte oplossing. Onze krachtige kalkverwijderaar heeft niet alleen een verfrissende geur die geen irritatie veroorzaakt, maar is ook ideaal voor het verwijderen van kalkaanslag op glazen wanden in badkamers, tegelwanden, badkuipen, toiletpotten, en meer.

Voor Hardnekkige Kalkaanslag - Onze Aanbeveling Voor hardnekkige kalkaanslag raden we onze Ontkalker aan. Hiermee verwijder je zelfs de meest vasthoudende kalkaanslag moeiteloos.

Voorkom Vlekken Vergeet niet om de kalkverwijderaar niet op te laten drogen op het oppervlak om vlekken te voorkomen.

Kies Zchoon Ontkalker en Zeg Definitief Vaarwel tegen Kalkaanslag Kies voor Zchoon Ontkalker en zeg voorgoed vaarwel tegen die vervelende kalkaanslag! Onze producten bieden een effectieve en frisse oplossing voor jouw kalkproblemen.

 

Inhoud: 1 Liter

Soort: Schoonmaakmiddel

Merk: Zchoon

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Zchoon Ontkalker Milieu Vriendelijk 1 Liter (Professioneel)

  • Model: Zc-01
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €5,74

  • Incl BTW €6,95

  • 6 of meer €6,25

Tags: schoonmaak artikelen, kalk, reinigers,