• Zchoon Kalkverwijderaar Milieu Vriendelijk 500 ml (Professioneel)

Zchoon Kalkverwijderaar Milieu Vriendelijk 500 ml | Prijs Aanbieding 6.25 vanaf 6 flessen

Een Effectieve Kalkverwijderaar

Kalkaanslag, een voortdurende bron van frustratie. Net wanneer je alles hebt schoongemaakt, duikt die hinderlijke kalkaanslag alweer op je kraan op de volgende dag.

Gelukkig biedt Zchoon Kalk de oplossing: een effectieve kalkverwijderaar met een verfrissende geur die zacht is voor de luchtwegen. Deze krachtige formule is ideaal voor het verwijderen van kalkaanslag op glazen wanden in badkamers, tegelwanden, badkuipen, toiletpotten en meer. In geval van hardnekkige aanslag raden we aan onze Ontkalker te gebruiken voor optimale resultaten.

Een Belangrijke Tip: Laat de kalkverwijderaar niet opdrogen op het oppervlak, om vlekken te voorkomen. Met Zchoon Kalk zeg je gedag tegen hinderlijke kalkaanslag en geniet je langer van een stralend schone omgeving.

Zchoon Erkend door Sensz

Zchoon! wordt door Sensz gezien als de optimale keuze voor omgevingen waar voedselveiligheid van het grootste belang is. Sensz, met meer dan twee decennia aan expertise op het gebied van voedselveiligheid, heeft zich gevestigd als dé onafhankelijke autoriteit. Tijdens hun grondige audits verstrekken de ervaren auditors van Sensz waardevolle aanbevelingen aan bedrijven, waarbij Zchoon! wordt geadviseerd als de ideale oplossing voor een grondige en veilige schoonmaakroutine. Vertrouw op de erkende deskundigheid van Sensz en creëer een werkomgeving die niet alleen brandschoon is, maar ook voldoet aan de hoogste normen van voedselveiligheid.

Inhoud: 500 ml

Soort: Schoonmaakmiddel

Merk: Zchoon

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Zchoon Kalkverwijderaar Milieu Vriendelijk 500 ml (Professioneel)

  • Model: Zc-08
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €5,74

  • Incl BTW €6,95

  • 6 of meer €6,25

Tags: schoonmaak artikelen, kalk, reinigers,