• Zchoon Eco Vloerreiniger Milieu Vriendelijk 1 Liter (Professioneel)

Zchoon Eco Vloerreiniger Milieu Vriendelijk 1 Liter | Prijs Aanbieding 9,25 vanaf 6 flessen

ECO Vloerreiniger (concentraat)

De ECO Vloerreiniger biedt een laagschuimende reinigingsoplossing voor zowel dagelijkse als periodieke reiniging van vrijwel alle vloeren. Dit veelzijdige concentraat is geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken, zoals marmer, linoleum, PVC, laminaat, kunststof, tegels, gelakt en ongelakt hout, en steenachtige materialen. Tijdens het reinigen geniet u van een aangename geur.

De ECO Vloerreiniger is ideaal voor zowel natte als sprayreiniging en verwijdert snel en moeiteloos alle soorten vervuiling. Bij gebruik in een schrobzuigmachine is het gebruik van een antischuimmiddel overbodig en laat het de vloer streeploos opdrogen. De pH-waarde van de ECO Vloerreiniger is 8.

Gebruiksaanwijzingen:

De aanbevolen dosering is 1,0% (50 ml in 5 liter water), maar bij lichte vervuiling kan 0,2% voldoende zijn (10 ml in 5 liter water). Een nauwkeurige dosering is niet alleen kostenbesparend, maar ook milieuvriendelijk. Na gebruik kan de lege verpakking eenvoudig worden gescheiden en bij het plastic afval worden gedaan. Ervaar de effectiviteit van de ECO Vloerreiniger voor een schone en milieuvriendelijke vloerreiniging.

Erkend door Sensz

Sensz heeft de geschiktheid van Zchoon! erkend voor gebruik in omgevingen waar voedselveiligheid van het grootste belang is. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van voedselveiligheid heeft Sensz zich gevestigd als dé onafhankelijke autoriteit. Tijdens hun grondige audits verstrekken de gekwalificeerde auditors van Sensz waardevol advies aan bedrijven, waarbij Zchoon! wordt aanbevolen als de ideale oplossing voor een doeltreffende en veilige schoonmaakroutine. Vertrouw op de erkende deskundigheid van Sensz en creëer een werkomgeving die niet alleen brandschoon is maar ook voldoet aan de hoogste normen van voedselveiligheid.

 

Inhoud: 1 Liter

Soort: Schoonmaakmiddel

Merk: Zchoon

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Zchoon Eco Vloerreiniger Milieu Vriendelijk 1 Liter (Professioneel)

  • Model: Zc-34
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €8,22

  • Incl BTW €9,95

  • 6 of meer €9,45

Tags: schoonmaak artikelen, kalk, reinigers,