• Zchoon Eco Interieurreiniger Milieu Vriendelijk 1 Liter (Professioneel)

Zchoon Interieurreiniger Milieu Vriendelijk 1 liter | Prijs Aanbieding 6.25 vanaf 6 flessen

Een Efficiënte Reiniging van Diverse Materialen

De ECO Interieurreiniger onderscheidt zich als een uiterst veelzijdig middel dat geschikt is voor alle waterbestendige oppervlakken. Dit concentraat kan zowel voor natte als sprayreiniging worden gebruikt en is speciaal samengesteld met additieven die zorgen voor een effectieve reiniging van diverse materialen, waaronder kunststoffen, metalen, gelakt hout en linoleum. Een bijkomend voordeel is dat de ECO Interieurreiniger streeploos opdroogt, waardoor een glanzend en vlekkeloos resultaat gegarandeerd is. De pH-waarde van dit reinigingsmiddel is 8.

Gebruiksaanwijzingen:

Voor optimale resultaten wordt een aanbevolen dosering van 1,0% aanbevolen (50 ml in 5 liter water). Bij lichte vervuiling kan een lagere dosering van 0,2% al voldoende zijn (10 ml in 5 liter water). Het nauwkeurig doseren is niet alleen kostenbesparend, maar draagt ook bij aan een verminderde milieubelasting. Na gebruik kan de lege verpakking eenvoudig worden gescheiden en bij het plastic afval worden gevoegd. Maak schoon met precisie, bespaar kosten en minimaliseer uw ecologische voetafdruk met de ECO Interieur Reiniger.

Zchoon Erkend door Sensz

Sensz heeft Zchoon! erkend als de optimale keuze voor omgevingen waar voedselveiligheid van het grootste belang is. Met meer dan twee decennia aan expertise in voedselveiligheid heeft Sensz zich gevestigd als de onbetwiste onafhankelijke autoriteit op dit gebied. Tijdens hun gedegen audits verstrekken de gekwalificeerde auditors van Sensz waardevol advies aan bedrijven, waarbij Zchoon! wordt aanbevolen als de ideale oplossing voor een grondige en veilige schoonmaakroutine. Vertrouw op de erkende deskundigheid van Sensz en creëer een werkomgeving die niet alleen brandschoon is maar ook voldoet aan de hoogste normen van voedselveiligheid.

Inhoud: 1 liter

Soort: Schoonmaakmiddel

Merk: Zchoon

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Zchoon Eco Interieurreiniger Milieu Vriendelijk 1 Liter (Professioneel)

  • Model: Zc-12
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €5,74

  • Incl BTW €6,95

  • 6 of meer €6,25

Tags: schoonmaak artikelen, kalk, reinigers,