• Zchoon Eco Sanitair Ontkalker (toilet) Milieu Vriendelijk 750 ml (Professioneel)

Zchoon Eco Sanitair Ontkalker (toilet) Milieu Vriendelijk 750 ml | Prijs Aanbieding 6.25 vanaf 6 flessen

ECO Sanitairontkalker (toilet)

De ECO Sanitairontkalker is een effectief reinigingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor de periodieke verwijdering van kalkafzettingen, waardoor tot de helft van de arbeidstijd wordt bespaard. De geconcentreerde formule zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal worden benut, vooral op verticale oppervlakken, om kalk grondig af te breken.

Dit product is bij uitstek geschikt voor het ontkalken van betegelde en glazen wanden in badkamers, tegelwanden, badkuipen, toiletpotten, ander sanitair, zwembaden, sporthallen, autowasstraten en meer. De ECO Sanitairontkalker is samengesteld met onder andere melkzuur en heeft een pH-waarde van 1,5.

Gebruiksaanwijzingen:

Breng de ECO Sanitairontkalker onverdund aan, verwijder vervolgens de losgeweekte resten met een borstel, schuurspons of schuurpad (voor sanitair) en spoel grondig na met schoon water. Het wordt aanbevolen om handschoenen te dragen tijdens het gebruik van de ECO Sanitairontkalker. Bij twijfel over de zuurbestendigheid van het materiaal is het raadzaam om eerst een test uit te voeren op een onopvallend oppervlak. Vermijd het gebruik op metalen zoals RVS, aluminium en dergelijke. Dit product is niet bedoeld voor grootschalige schoonmaak. Na gebruik kan de lege verpakking worden gescheiden en bij het plastic afval worden weggegooid.

Zchoon erkend door Sensz

Sensz heeft de geschiktheid van Zchoon! erkend voor gebruik in omgevingen waar voedselveiligheid van het grootste belang is. Als onbetwiste autoriteit op het gebied van voedselveiligheid, met meer dan 20 jaar ervaring, heeft Sensz zich gevestigd als de onafhankelijke deskundige. Tijdens hun grondige audits verstrekken de gekwalificeerde auditors van Sensz waardevol advies aan bedrijven, waarbij Zchoon! wordt aanbevolen als de ideale oplossing voor een doeltreffende en veilige schoonmaakroutine. Vertrouw op de erkende expertise van Sensz en creëer een werkomgeving die niet alleen brandschoon is maar ook voldoet aan de hoogste normen van voedselveiligheid.

Inhoud: 750 ml

Soort: Schoonmaakmiddel

Merk: Zchoon

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Zchoon Eco Sanitair Ontkalker (toilet) Milieu Vriendelijk 750 ml (Professioneel)

  • Model: Zc-13
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €5,74

  • Incl BTW €6,95

  • 6 of meer €6,25

Tags: schoonmaak artikelen, kalk, reinigers,