• Zchoon Eco Glasreiniger Milieu Vriendelijk 1 Liter (Professioneel)

Zchoon Eco Glasreiniger Milieu Vriendelijk 1 Liter | Prijs Aanbieding 6.25 vanaf 6 flessen

ECO Glasreiniger (kant-en-klaar product)

De ECO Glasreiniger is een handige gebruiksklare sprayreiniger die snel en streeploos alle wasbare oppervlakken reinigt, zoals tafels, bureaus, spiegels, scheidingsglas, kunststoffen, chroom, en meer. Deze reiniger is speciaal ontwikkeld om aangehecht vuil en vingerafdrukken effectief te verwijderen, met als resultaat een streeploos opgedroogd oppervlak. Bovendien is de ECO Glasreiniger zuinig in gebruik, waardoor het een efficiënte keuze is voor dagelijkse reiniging. De pH-waarde van dit product is 8.

Gebruiksaanwijzingen:

Spray lichtjes op het te behandelen oppervlak, laat indien nodig kort inwerken en veeg vervolgens af met een schone interieurdoek of poetspapier. Dit product is niet bedoeld voor grootschalige schoonmaak. Na gebruik kan de lege verpakking eenvoudig worden gescheiden en bij het plastic afval worden gedaan. Ontdek het gemak van de ECO Glasreiniger voor een glanzend en streeploos resultaat bij dagelijkse reiniging.

Erkend door Sensz

Sensz heeft Zchoon! geaccrediteerd als de perfecte keuze voor omgevingen waar voedselveiligheid van het hoogste belang is. Als onbetwiste autoriteit op het gebied van voedselveiligheid, met meer dan 20 jaar ervaring, heeft Sensz zich gevestigd als dé onafhankelijke deskundige. Tijdens hun grondige audits voorzien de gekwalificeerde auditors van Sensz bedrijven van waardevol advies, waarbij Zchoon! wordt aanbevolen als de ideale oplossing voor een doeltreffende en veilige schoonmaakroutine. Vertrouw op de erkende expertise van Sensz en creëer een werkomgeving die niet alleen brandschoon is, maar ook voldoet aan de hoogste normen van voedselveiligheid.

Inhoud: 1 liter

Soort: Schoonmaakmiddel

Merk: Zchoon

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Zchoon Eco Glasreiniger Milieu Vriendelijk 1 Liter (Professioneel)

  • Model: Zc-35
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €5,74

  • Incl BTW €6,95

  • 6 of meer €6,25

Tags: schoonmaak artikelen, kalk, reinigers,